Dag van de Mondgezondheid 2012 / www.dagvandeglimlach.be

De tandarts is de geknipte persoon om je tanden levenslang in topvorm te houden. Het is noodzakelijk je gebit 2x/jaar te laten controleren. Je tandarts kan je poetstechniek bijsturen waar nodig, je gebitswisseling en tandenstand opvolgen en gaatjes tijdig opsporen. Dit wil Glimlachen.be graag in de kijker zetten met volgende slogan: Laat je tanden top presteren. Luister naar je tandencoach.

Woensdag 12 september 2012 is het de ‘Werelddag van de Mondgezondheid’. Een dag die Glimlachen.be niet onopgemerkt wil laten voorbijgaan. Zoals vorig jaar organiseert Glimlachen.be een ludieke wedstrijd voor klassen en scholen. Thema voor dit jaar is ‘de tandarts’.

De wedstrijd
Organiseer (liefst) op 12 september 2012 een uniek evenement in jullie school dat betrekking heeft op mondgezondheid, met als thema ‘de tandarts'.
Dit kan gaan van het maken van een kunstwerkje, liedje, spelletje tot het maken van een filmpje op een originele plaats. Leg het resultaat van jullie actie vast op foto, film of papier en bezorg het uiterlijk op 30 september 2012 via:
- Mail: info@glimlachen.be
- Post: Glimlachen.be, Vrijheidslaan 61, 1081 Brussel
- Uploaden: http://www.dagvandeglimlach.be/

De klas die het origineelste evenement organiseert wint de hoofdprijs: een klasreis (vervoerskosten inbegrepen). De 3 klassen of scholen met de leukste inzendingen winnen een gezonde verrassing voor elke deelnemende leerling.

Alle info over deze actie kan je vinden op http://www.dagvandeglimlach.be/

Inspiratie nodig?
Glimlachen.be brengt naar aanleiding van deze dag een nieuw animatiefilmpje uit met de grappige hoofrolspelers ‘Flos en Bros’. Klik hier om het nieuwe avontuur te bekijken. Inspiratie kan men ook halen uit de actie ‘water’ van vorig jaar en de actie ‘tandenpoetsen’ van 2 jaar geleden.
Hebt u nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met:
Cindy Huygh
Assistent Coördinator Glimlachen.be
Tel: 0474 13 00 13
Email: info@glimlachen.be

Mogen wij u vragen om uw initiatieven op voorhand aan ons te melden, de pers is zeker geïnteresseerd om hier en daar enkele leuke beelden te maken.

Laat jullie creativiteit de vrije loop, wij hopen op een zeer tof resultaat. Veel succes!

Terug naar het overzicht
 

Inschrijven op onze nieuwsbrief