RSCA Paasstage 2012

Op 5 april 2012 was Glimlachen.be samen met onze Franstalige collega’s van Souriez.be opnieuw te gast op de paasstage van RSC Anderlecht : 150 gedisciplineerde jonge spelertjes kwamen bij ons langs.
Ze werden eerst gesensibiliseerd aan de hand van een PowerPoint presentatie met uiteraard onze Flos en Bros filmpjes die enorm in de smaak vielen.
Nadien werd er gepoetst onder leiding van de Glimlachen.be tandartsen en assistenten.
De paarse plakverklikker verklapte alle plekjes die ze ’s morgens niet goed gepoetst hadden. Door de individuele begeleiding konden de kinderen veel vragen stellen en was de poets-les een toffe, leerrijke ervaring. Tenslotte als leuke afsluiter kregen de spelertjes nog tandpasta, een poetssticker en een stickervel van Flos en Bros mee naar huis.
Het is zeer leuk om bij onze peter van de campagne langs te gaan. Door de aandacht van de pers en uitstraling van RSCA krijgen we meer en meer aanvragen van andere voetbalclubs om met de tandmobiel langs te gaan. Een unieke kans om onze brief voor de sportclubs te promoten en de spelertjes te verwijzen naar hun algemene huistandarts. Deze verwijsbrief is te vinden op deze website.
Terug naar het overzicht
 

Inschrijven op onze nieuwsbrief