RSCA Paasstage

Glimlachen.be te gast op de paasstage van RSCA Anderlecht (13 april 2010)

Het Glimlachen.be-team en onze franstalige collega’s van “Souriez.be”  hebben op een zeer fijne en leuke manier de boodschap, “ het belang van een goede mondhygiëne” en “hoe tanden poetsen”, kunnen brengen.
De 150 voetballertjes kregen het filmpje van, een in de ruimte poetsende, Frank Dewinne te zien. Hierop volgde een uitleg over het belang van mondhygiëne. Nadien kreeg elke speler individueel een poetsinstructie. Het paars kleuren van de tandplaque miste zijn effect niet. Paars, het lievelingskleur van elke RSCA Anderlecht-medewerker en supporter.
Nogmaals bewees RSCA-Anderlecht dat ze een zeer mooie en prestigieuze club is. Het ontvangst was heel fijn en de organisatie verliep vlekkeloos. De spelertjes zelf waren zeer aandachtig en gedisciplineerd. 
Voor het eerst, binnen de campagne,  waren zowel het Glimlachen.be-team en het franstalig Souriez.be-team samen op stap. De samenwerking verliep zeer vlot en complementair. Temeer een bewijs dat RSCA Anderlecht een club is met uitstraling over beide landsgedeelten.  
Zowel de samenwerking  met de franstalge collega’s als de samenwerking met RSCA-Anderlecht smaakt naar meer. We geven graag afspraak op de stage in Hoogstraten.

Terug naar het overzicht
 

Inschrijven op onze nieuwsbrief